MOTIVATS PER LA MICE

  



Ja tenim a l'escola el

         PREMI MICE 2019 L'ELIANA AL CENTRE MÉS PARTICIPATIU.

Ester Conde, Premi del Públic Mice 2019, Wilfrid Pelló d'Alucinemalcole, Josep Arbiol director de la Mostra i Bibiana Piles Regidora d'Educació i Cultura a Benifaió.
 

     Bibiana Piles i Wilfrid Pelló a Sagunt, a l'Auditori Joaquim Rodrigo, acompanyats de tots i totes les pel·lícules premiades. Seixanta premis que són molts, en una gal·la divertida i àgil, semblava impossible però Sagunt ho ha aconseguit en seixanta i pocs minuts la festa estava liquidada. Amb una ambientació excel·lent, teatre, música, castellers. La festa de la 7a Edició del Festival arribava al seu termini, amb una felicitat pel treball ben fet. Les escoles ho viuen amb molt entusiasme.




     Va ser un matí molt agradable, compartint alegries amb els i les participants. Moltes gràcies a Josep Arbiol i a l'associació el mussol: Carmen, Lola, Rafa, Amparo...per què gràcies a vosaltres a l'escola quan arriben els llorers Mice o algun premi MICE, l'escola vivia l'alegria en comunitat.
Les xiques Mice amb l'actriu Hanna Schygulla.

Associació Jordi el Mussol.

     Jo com educador ja feia cinema com a projecte transversal, però amb la Mice tot es va fer gran. Alucinemalcole va nàixer, va créixer amb Teresa Fuertes i Rosalina Benavent, avui en dia seguim creixent, amb el Premi al Millor Booktràiler al 2018 amb "T'ESTIME QUASI SEMPRE", Primer Premi Accèsit 2017 amb "EL FANTASMA DE L'ÒPERA.





       Per a mi ha sigut molt especial guanyar el premi MICE 2019 al Centre més participatiu, ja que he pogut gaudir de l'acomiadament de la 7a Mice del seu director Josep Arbiol que ha aconseguit crear un somni. La Mice ja és un referent mundial, i és valencià. 


      Josep amb l'associació el Mussol han aconseguit dinamitzar, escoles, cultura i cinemes, han creat una escola plena de recursos audiovisuals i ens han mostrat les ferramentes, han unit criteris, hem fet amics. Tots units per obrir l'escola al futur, a l'audiovisual.
Premiats Mice 2019
Projeccions Mice Benifaió amb Josep Arbiol, Nila Madhab, Escola La Purísima València, Escola Ironi-Hey de Haifa Israel, Alucinemalcole, Emilia, Programadora Cultural a Benifaió, Bibiana Piles Regidora d'Educació i Cultura i Marta Ortíz Alcadessa de Benifaió.


      Gràcies a Bibiana Piles Regidora d'Educació i Cultura a Marta Ortíz Alcaldessa a Benifaió que no han faltat a cap acte. 


      Gràcies. Als meus companys i companyes que no em tallen les ales, les tinc més grans i fermes. Gràcies.


Wilfrid Pelló d'alucinemalcole.

      El somni de la 7a Mice és ja una realitat. Però hem de canviar l'escola, escoltar, mirar als ulls als xiquets i xiquetes ells tenen molts més somnis per complir. I eixos somnis són els que mouen el món i els que han de moure que fer i com a l'escola perquè els educadors, educadores i mestres puguen pensar com fer-los realitat.

Comentaris

Entrades populars