CEIP SANTA BÀRBARA A LA MICE 2020




ALUCINEMALCOLE, aquest any 2020 ha enviat a la MICE sis propostes audiovisuals.

Alguns llibres ens han agradat moltíssim, els hem llegit en grup a classe per després, crear el nostre history board a la pissarra. Us hem de dir que començarem a rodar a l'octubre del 2019, fins hui, 13 de març. I hem llegit el llibre "El club dels estranys" de Jordi Sierra entre altres.

A banda dels llibres, que l'escola ha adquirit per a poder gaudir-los en grup. Altres contes han anat d'ací cap allà.  Contes que ens parlen d'igualtat i convivència, d'autoestima, de respecte. "Monstruo Rosa" de Olga de Dios, "Orelles de papallona" de Luisa Aguilar, "Quan les nenes volen alt" de Raquel Diaz, "Por cuatro esquinitas de nada" de Jérôme Ruillier...

Amb la guitarra de Willy hem inventat algunes tornades,  i amb jocs i dinàmiques  han acabat en cançons. Cançons que hem digitalitzat per realitzar uns "karaokes" molts divertits i així contargiar-vos el que a classe hem treballat. Ací us deixem el canal oficial del Festival que n'han enviat. Moltes escoles han participat d'aquesta festa del cinema en valencià. I recorda amb #joemquedeacasa podem gaudir d'aquest cinema fet en valencià.

                      MICE 2020, CANALS YOUTUBE


Les nostres propostes aquest any, són aquestes: 


BOOKTRÀILERS. 


1."El club dels estranys"



2."Orelles de papallona"



3. "Jo vaig amb mi"






Per als premis RqRqR (errequeerrequeerre):


1. ERES DEL CLUB DELS ESTRANYS. 





2. ÉS MILLOR TRACTAR-SE BÉ.




Encara estem procés de poder editar alguno més a casa. Tots els vídeos pasen per l'ordenador de Willy ( l'Educador d'educació especial a l'escola) a s'ha casa. Digam que a l'escola es un poc farragós per no dir impossible editar cap vídeo. ( avore si algun dia d'aquestos ja podem). Recordeu subscriures al blog, introduïnt el vostre mail a la portada d'aquest, per rebre les actualitzacións. Us seguirem informant.  

Comentaris

Entrades populars