DIA GRAN A LA MICE BENIFAIÓ.


       Al Centre Cultural Enric Valor a Benifaió, amb Marta Ortíz Alcadessa de Benifaió i Bibiana Piles Regidora d'Educació, donem la benvinguda a Josep Arbiol director de La Mice ( Mostra Internacional de Cinema Educatiu) I al director Nila Madhab Panda per I AM KALAM  ( Jo sóc Kalam). ïndia 2010. 

     A la sala es projecta, I'M KALAM de la mà del seu director vingut des de l'Índia.  NILA MADHAB director i productor. Veiem el curt del projecte transnacional amb València Col·legi La Puríssima i l'escola IRONI-Hey a ISRAEL. 

     Abans de les projeccions La Mice realitza un homenatge a la Fundació SMILE FOUNDATION, que ha fet possible el rodatge de I'M KALAM, una associació que aposta per millorar les formes de vida a l'Índia.  

     Allí vam estar alucinemalcole, amb algunes famílies del CEIP SANTA BÀRBARA i professorat de les dos escoles públiques de la localitat CEIP SANTA BÀRBARA que és l'escola on treballem i del CEIP TRULLÀS, l'escola que també participa amb l'organització de la MICE.


    El dimecres dia 13 de febrer el IES ENRIC SOLER I GODES de Benifaió experimentaràn de la mà de Thomas Kutchera, una  Master Class de com és van crear els dracs de la famosa sèrie Juego de Tronos, també al Centre Cultural a Benifaió.


Comentaris

Entrades populars