9 experiències audiovisuals per la MICE 2019

      

       Nou projectes audiovisuals nou, el repte més ambiciós d’alucinemalcole ja està fet. Ara a fer ressò del treball. Les estrenes a les aules ja estan seguent un èxit, fent cinema hem après nou vocabulari, hem millorat l'autoestima dels nens i nenes que demanen fer cinema pels corredors. Hem fet una escola dinàmica. Un caos de felicitat. Aquestes cares d’il·lusió, han assolit unes idees fetes realitat. Guions originals i booktràilers de llibres com Billy Elliot, Harry Potter, d'escriptors/ores internacionals però també locals, com és el cas de Vicent Marco escriptor de Benifaió fill d'una mestra ací al poble Xelo Moreno que també va començar amb alucinemalcole fent cinema, i que sempre li estarem agraïts per ser tan divertida.

      Amb una pel·lícula que encara hui té els seus seguidors LA FATUA HUMANA, amb Alex i Adrià com a protagonistes i coautors. Sí Vicent Marco un periodista esportiu i escriptor "de categoria" ( moltes edicions i publicant un segon llibre "DE CATEGORIA"en poc temps) diu molt d'ell. El 2017 va sorprendre amb aquesta meravella il·lustrada per Beatriu Adela que a l'escola ens encanta, SOFÍA LUCAS I EL BALENÓ, de l'editorial SARGANTANA. I nosaltres que fem booktràilers a l'escola com no fer un de Vicent Marco... Impossible. Ell encara no ho sap, però li'l farem arribar i el cridarem perquè ens visite a l'escola.


      Aprenem junts i fem escola amb noves tecnologies. Alucinemalcole està d’enhorabona. Dues pel·lícules CONTE CONTAT, HAS REFLEXIONAT? I QUEIXALETS TAMBÉ i set booktràilers amb temàtiques i tècniques audiovisuals diferents. Podeu preguntar a les tutores per les estrenes privades per vore el resultat, després d'estar treballant setmanes i setmanes. Lesrealitzarem a les aules en petit comitè. Públiques es faran a la MICE.

        La MICE 2019 ja està a prop. Serà del 7 al 23 de febrer. Les votacions per al premi del públic al canal youtube de la MICE disponible el 7 de gener fins al 8 de febrer. I atenció, aquest any hi haurà dos canals youtube MICE un estatal MICE ESTATAL i altre valencià MICE VALÈNCIA. Així que atents i atentes a les novetats. Us deixem a continuació entrar al nostre cinema, baix dels cartells el enllaç per visualitzar cada projecte.  Aquestes són les nostres propostes per a la MICE 2019, nou propostes.


Quina us agrada més? o a Quina sala entraríeu primer? 😂 

Passeu, passeu..
   

SALA 1       
Fes clic i mira el booktràiler    L'amo de tot. alucinemalcole
SALA 2
mira açí el booktràiler  Maite vol ser pirata
SALA 3
Fes clic Harry Potter Booktràiler
SALA 4
Mira ací la pel·lícula Conte Contat. Has reflexionat?


SALA 5
Booktràiler Billy Elliot alucinemalcole

SALA 6
Booktràiler I Queixalets també!


SALA 7
Booktràiler TOTS SOM UNA MERAVELLA
  

 SALA 8
Mira ací el booktràiler INVISIBLE


   SALA 9

Booktràiler Sofía, Lucas i el balenó


 

Comentaris

Entrades populars