Hem guanyat la Mice, El CEIP SANTA BÀRBARA obté el premi al MILLOR BOOKTRÀILER a la VIª EDICIÓ DE LA MICE. La Mostra Internacional de Cinema Educatiu ha tingut el seu colofó al Centre Cultural Enric Valor a Benifaió, població Seu de la Mice des del 2016. Unes 700 persones, premiats i públic en general ens van concentrar a Benifaió, un 25 de febrer del 2017 per atorgar els Premis de cinema als que ens té acostumats.

     Les dues classes de 1r de Primària del CEIP SANTA BÀRBARA amb les seves tutores Maria Mateu i Mercé Escrivà no van faltar a la cita.

     -Som un grup, ara som una pinya, era la primera vegada que fèiem un projecte juntes, els alumnes estan super contents és una motivació molt gran, projectar la pantalla gran un booktràiler fet amb recursos casolans amb l'ajuda d' alucinemalcole que han apropat el cinema a l'escola. Ells fan moltes coses per l'escola. És per nosaltres un regal i també per a ells, xiquets i xiquetes de primer que tenen tanta il·lusió que hui no han faltat a la cita. Hem arreplegat el premi i ha sigut molt emocionant.

     Volem donar les gràcies al seu director, Josep Arbiol i a l'associació El Mussol. Ells han creat una festa del cinema educativa que ens motiva tant a mestres com a alumnes a treballar l'audiovisual a l'escola, ens encanta reciclar-nos i pensem fer més projectes com aquest- Han comentat les tutores de 1r.

     Ací teniu un vídeo de com arrepleguen el premi a la Cloenda Mice 2017. FELICITATS!



Comentaris

Entrades populars