Al Palau de les ARts. MICE 2018

      L´únic festival internacional de cinema educatiu que es celebra en Espanya, és a València. Ha sigut aquest dissabte al Palau de les Arts amb l'actriu Marisa Paredes com a actriu convidada, que als Goya va ser homenatjada amb el Goya d'Honor, el dissabte va rebre una distinció Mice. 

     La Mostra Internacional de Cinema Educatiu, MICE, exhibirà en la seua sisena edició més de 400 pel·lícules i curtmetratges de 45 països fets per professionals i per estudiants de parla valenciana mitjanant els premis Sambori-Mice - La mostra portarà al cine a més de 30.000 xiquets i xiquetes a València i a les seues repartides per la Comunitat Valenciana. 

     La màgia del cinema es propaga, educa i forma futurs professionals.

        La MICE col·loca a la Comunitat en l'epicentre mundial del cine educatiu.


     Dreams come true, els somnis es fan realitat. No podia haver triat millor lema la Mostra Internacional de Cinema Educatiu (MICE).


     

  
      

El grup de dança Valenciana de Benifaió.
Pares i Mares del Ceip Santa Bàrbara amb Ajuntament Benifaió i xiquets i xiquetes que han realitzat les pelis seleccionades al Festival Mice 2018.
      
  
     Aquest any el festival que va nàixer fa sis anys del somni d´un mestre d´escola, Josep Arbiol, i l´Associació Cultural Jordi el Mussol amb el suport de la Conselleria d´Educació, la Unesco i la Acadèmia de Cinema Espanyola, un gran salt en la seua consolidació com un referent mundial des de la Comunitat Valenciana del cine fet per a estudiants i per estudiants.

     La sisena edició es va inaugurar  el 10 de febrer al Palau de les Arts Reina Sofia, i allí estiguerem. A més a més a partir de hui dilluns activitats, tallers, projeccións i formació a les 19 seus repartides pel la Comunitat valenciana, van començar amb 3 ara ja som 19. Benifaió és una d'elles. mostrarà en dues setmanes,  més de 400 pel·lícules i curtmetratges -el 20 % d´elles fetes per professionals i la resta per estudiants- de 45 països. 

     El colofó final serà a Benifaió al Centre Cultural Enric Valor el 24 de febrer, dissabte pel matí on s'entregaràn els premis Mice.  Una festa del cinema educativa que ja és referent mundial.

Comentaris

Entrades populars