EDUSIONA'T AMB LES ARTS. VALÈNCIA. 11 JULIOL 2017.


    Una nova edició d' Edusiona't amb les Arts. Com gaudim d'aquestes jornades que organitza Conselleria D'educació per a professionals de l'educació que utilitzen l'art per treballar continguts curriculars.
    Ens han motivat Jaume Fullana, director general de Política Educativa de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport. David Livermonre, intendent-director artístic del Palau de les Arts. Cristina Duràn, il.lustradora i expresidenta de l'Associació Professional d'Il.lustradors de València (APIV). Yarón Traub, director titular i artístic de l'Orquestra de València i Joan Font, dramaturg, fundador de la companyia Els Comediants. Josep Arbriol director de La Mice (Mostra Internacional de Cinema Educatiu) 

    Des de rutes literàries de poesia pel castell de Sagunt per a secundària, dansa a les escoles, la motxilla cultural, projectes de coeducació amb l'audiovisual, teatre de llum, fins a tallers de cinema de la mà de la Filmoteca Valenciana... Un compartir de recursos que aporta molta felicitat a l'educació donant sentit a la comunicació motivadora del mestre a l'alumne que innova i actualitza la seua manera d'arribar a l'alumnat, de comunicar, d'ensenyar.






    El CEIP SANTA BÀRBARA, de Benifaió va ser part activa de la jornada en presentar el seu petxa-cutxes ( 20 fotografies en 20 segons) del nostre projecte de coeducació amb el cinema per al pròxim curs.




























LA PRENSA SOBRE EDUSIONA'T  ha dit. (fes click a l'enllaç)

Comentaris

Entrades populars