PREMI ACCÈSSIT MICE 2017 PRIMÀRIA.

     
      A la nit dels Òscars a l'Eliana, hem guanyat el premi Accèssit MICE 2017 BOOKTRÀILER, pel BOOKTRÀILER "El Fantasma de l'Òpera" realitzat amb 5éB, amb la tècnica Stop Motion. 

    Rosa Sanchis i Wilfrid Pelló, han dirigit aquest xicotet projecte. Era tan interessant: fer animació lectora mitjançant l'audiovisual. 



Foto de grup dels premiats a la cloenda Mice 2017.

Rosa Sanchis i Wilfrid Pelló amb Alejandro Hueso president del Jurat. Vicent, Nàdia i Lúcia en representació de 5é B del Ceip Santa Bàrbara Benifaió.

Ventura Pons és va emocionar a la seua intervenció, per vindre a una València nova.
Maria Rosaria Omaggio amb els presentadors de l'Eliana.

     El booktràiler ha sigut aquest any una nova modalitat. I de seguida ens vam envescar amb el projecte. El 26 de febrer a l'auditori de L'Eliana vam rebre el premi de la mà d'Alejandro Hueso president del Jurat Sambori-Mice Awards. 

    A la Gala de Cloenda de la Mice 2017 ens van acompanyar Maria Rosaria Omaggio actriu internacional i el director català Ventura Pons, que el 4 de març reobri a València els cines Albatros sota el nom el nom Alba-Texas, per fer cinema no comercial i a un preu revolucionari de 3 euros per entrada. Una iniciativa molt potent que ja triomfa a Barcelona.

       
       Vicent, Nàdia i Lucia van representar a la seva classe, fent una intervenció en Valencià i altra en anglès en tractar-se d'un Festival de Cinema Educatiu Internacional. I estem tan contents, que ja estem pensant en el pròxim.

Comentaris

Entrades populars