Alcuinemalcole per la llengua en valencià.

  
    Hui hem estat a Guadassuar, al Centre Cultural. Alli s'ha firmat el conveni de col·laboració, amb l'Escola Valenciana per a celebrar la XXXII Trobada de centres en valencià. 




     Serà el pròxim 30 d'abril de 2017. S'ha presentat oficialment el cartell i les samarretes. 





Han presidit l'acte Joan Cortés, president de la coordinadora de Centres d'Ensenyament en valencià de la Ribera. Voro Montañana, alcalde de Guadassuar i Rosa Almela Regidora d'Educació i Cultura. 


      
    L'acte ha estat acompanyat per associacions i col·laboradors participaran en la trobada. Han reivindicat que el valencià siga una llengua vehicular i tinga la dignitat que mereix. Així com fer l'ús del valencià a tot arreu. 



     Els objectius: passar-ho bé organitzant-la, dinamitzar socialment i culturalment el poble de Guadassuar i deixar un bon sabor de boca a qui visite la trobada.-ha expressat Joan Cortés. 

        Nosaltres, alucinemalescola, estarem presents a la trobada amb la recopil·lació i projecció de l'audiovisual realitzat en les escoles de la ribera, així com la visualització de les pel·lícules premiades a La Mice 2017 el pròxim 26 de febrer i ho farem com a coordinadors comarcals Mice-Benifaió.

Comentaris

Entrades populars