Al Centre Cultural Enric Valor a Benifaió.

Natalia Más, Bibiana Piles, Emilia Ibañez i un servidor Wilfrid Pelló

     Estem treballant per a la Mice-Benifaió 2017. L'ajuntament de Benifaió amb la Regidora d'Educació i Cultura Bibiana Piles. Preparem el que serà LA MICE a Benifaió. Som sede comarcal de la Mostra Internacional de Cinema Educatiu.

    Veureu, a València durant la setmana del 19 de febrer al 26 del 2017 és realitzaran activitats, projeccions i altres actes que engloben el projecte de la  edició de La Mice. 
Aquest any l'obertura del festival a València serà al Palau de les Arts. El seu director Josep Arbiol fa un bon treball d'organització i ens contagia les ganes per promoure aquesta eina tan innovadora i que tants resultats positius ens aporta: l'audiovisual.

    Tot és una casualitat que ara, al present, estiga'm gaudint d'aquesta tasca d'impulsar, motivar i compartir experiències audiovisuals entre nosaltres. 

   Des d'Alucinemalcole, Rosalina Benavent, Teresa Fuertes i Wilfrid Pelló, treballem amb molta il·lusió. Enguany la Mice està a Benifaió i volem que ens acompanyes. Farem projeccions dels nostres projectes i podrem gaudir de cinema internacional professional, seleccionat per al moment. 

    Seran els matins del 20 i 21 de febrer on els alumnes de totes les escoles de Benifaió podran assistir a les projeccions al centre cultural Enric Valor de Benifaió. A la vesprada del dia 20,  dilluns, compartirem aquesta festa del cinema educatiu amb tota la comunitat educativa, pares, mares, mestres... I a més a més amb el poble de Benifaió. Realitzarem una projecció de cinema provinent de l'Índia. 

   Ens visitaran actors i actrius de renom internacional i seguirem somiant. Mice-Benifaió 2017 una proposta fresca, alegre, acolorida, internacional i amb Valencià. No podem perdre's aquesta festa precursora dels futurs audiovisuals, de les futures generacions.

                            Mice 2016

Comentaris

Entrades populars