LA FESTA DEL NOSTRE CINEMA EDUCATIU.



     
Ha sigut un bon començament, recordar amb els alumnes que formem aquesta gran família a l'escola, el que hem sigut capaços de realitzar amb l'audiovisual. Només recorde l'emoció dels xiquets i xiquetes que van visualitzar les seues pel·lícules, i dic seues perquè en realitat estan interpretades per ells mateixos.




És el seu cinema, les seues interpretacions ja plasmades per a sempre a la pantalla. Mai havien fet una projecció comuna del treball que a poc a poc hem recopilat a la motxilla de alucinemalcole.


       
    Rosalina i Wilfrid acommiadant la festa.

      És el seu cinema, les seues interpretacions ja plasmades per a sempre a la pantalla. Mai havien fet una projecció comuna del treball que a poc a poc hem recopilat a la motxilla de alucinemalcole.

El extra-terrestre, una petita història que va ser unes de les primeres que vam crear i es convertí en cinema. Interpretada per Alex Soler i Adrià Montes. La flauta màgica 2.0, treball grupal que ens ofereix una versió lliure de l'òpera de Mozart, que formà part de Sambori Mice al 2016. La fàtua humana, eixa història de misteri i de suspens que ha fet les delícies de grans i menuts i encara avui es veu més fresca que mai igual de creïble que la primera vegada que la projectàrem a l'escola. Vull fer cinema, la nostra última producció, amb uns artistes inexperts de primer de primària que s'enfrontaren a la difícil tasca de rodar. I ho van fer molt bé.  


Fotografies de la festa del nostre 
cinema a setembre 2016.

       

    La alcaldessa Marta Ortiz va compartir aquest esdeveniment tan important per nosaltres. Mestres, xiquets i autoritats es va ncontagiar de l'energia contagiosa de fer cinema i del bon rotllo que naix, al crear coses noves. 

    Sentir-se important i formar part d'aquest treball audiovisual és molt satisfactori.


Wilfrid amb la càmera en mà, preparant als actors i actrius per rodar l'escena.



     És per això que gràcies sempre al Centre Cultural Enric Valor de Benifaió, hem pogut gaudir de les nostres millors projeccions tots junts.
     Aprofitarem per a estrenar el nostre logotip d'Alucinemalcole, recordàrem alguns protagonistes que presentaren les seues pròpies produccions, i gaudirem tots junts d'un treball en equip que any a any es fa més gran i fort. 


 Els pares participàren en una escena de la pel·lícula al centre Enric Valor de Benifaió.

Hem creat una plataforma d'intercanvi i coneixement jugant amb el cinema. Veiem al cinema com una ferramenta que mostra altres mirades del mateix món on vivim. El nostre objectiu és estimular la creativitat, fomentar la capacitat de crítica constructiva enfront dels missatges audiovisuals que ens envolten.



 Última toma de Vull fer cinema amb Teresa, Rosalina i Willy i els alumnes 
a l'escena del càsting.

Comentaris

Entrades populars