CONFINAMENT març i abril 2020



    Hola families com esteu? Espere que be de salut que és l'important.

    Us preparem un post per a aquest confinament. Us deixem uns enllaços:

      El primer un vídeo per a saber sobre CORONAVIRUS:








Rentat les mans:




El més emocionant que he vist mai, és un reportatge que s'anomena "Pensant en els altres". El documental és molt xulo ja que mostra de primera mà com són les classes d'aquest mestre tan peculiar, un documental molt premiat. Els protagonistes són l'alumnat d'un petit poble al Japó (Kanasaua). El seu mestre Toshiro Kanamori, que fa de la vida una escola i de l'escola una experiència de vida. La pel·lícula mostra un any de classe de primària a 4t A. Un curs ple d'emocions. Aquest mestre ensenya matèria i a la vegada ensenya a viure. De segur que us marca i us agrada com a mi.



                            "Pensant en els altres" de Noboru Kaetsu

    Una altra pel·lícula que agrada a grans i menuts és un film francés de 1998 "Kiriku i la bruja"L'estètica dels seus dibuixos és molt bonica a més a més del que conté la història: una aldea africana assolada per la bruixa Karaba i un valent nadó que salvarà aquest poble amb la seua destresa i amb cap violència. Per nosaltresés una joia per als xiquets i xiquetes.



                                                      "Kiriku y la bruja" de Michel Ocelot.


     La fundació Orange academia de especialistas ens mostra d'una manera amena i divertida les habilitats especials que tenen moltes persones amb autisme i que no sempre es comprenen quan es veuen des de fora. El dibuixant Miguel Gallardo ha dibuixat, aquest curtmetratge pare d'una filla amb autisme. Produït per la Fundació Orange. "Academia de especialistas"




"Academia de especialistas" de Miguel Gallardo y Fundació Orange.





    Fundació Orange. Dins de la seva labor per difondre i fer arribar el coneixement de l'autisme a la societat, amb la Fundació ha produït "El viatge de María", un curtmetratge d'animació realitzat també pel dibuixant Miguel Gallardo, pare d'una filla amb autisme. El viatge de María és una petita excursió al món interior d'una adolescent amb autisme, un viatge ple de color, amor, creativitat i originalitat, que neix en el recorregut d'uns pares que veuen com la seva filla es comporta d'una manera especial fins a confirmar el diagnòstic: autisme





     I per a acabar un xicotet curtmetratge "El regalo" "The present" 2014 de Jacob Frey. No us conte res perquè la descobriu vosaltres.







    Una forta abraçada. Ens veiem a l'escola. I molts ànims xiquetes i xiquets. Esteu fent-ho molt bé.



Wilfrid Pelló

Educador d'educació especial.
escriu a : pello_wil@gva.es

Comentaris

Entrades populars