MICE A L`HAVANA 2020



L'últim cap de setmana de gener del 2020 LA MICE. La mostra Internacional de Cinema Educatiu viatja a l'Havana, l'educació audiovisual i sobretot la manera de fer cinema a les escoles a València vola per a projectar-se a Cuba. 

Nosaltres, super contents, ja que també viatjarem i formarem part d'aquest projecte tan innovador amb el nostre booktràiler EL FANTASMA DE L'ÒPERA, premiat a la MICE DEL 2017 com a millor Booktràiler. Ara formarà part de les produccions valencianes fetes per xiquets i xiquetes per a la mostra Cubana. 

És un booktràiler molt senzill fet a classe amb els recursos que en aquell any ens oferia la vida i l'escola. El més important i el que no es veu, és la forma en què es va crear, i com a la classe de cinqué vam fer pinya per llegir, transformar i saber mirar, per saber portar al cinema un llibre. Era el primer de molts que a l'escola vindrien després amb l'equip d'alucinemalcole. També ens va sorprendre que al festival fora un dels més visualitzats. I després amb premi inclòs

Tal vegada així i sense pensar molt les coses és quan un producte té amagada l'energia positiva i de bon rotllo que des del 2017 encara arriba al 2020. Us deixem el vídeo de totes les produccions valencianes que concursen, i tal vegada, qui sap?, tornem a ser premiats.


Comentaris

Entrades populars