Rodatge spot Mice Benifaió 2018.

      

      Al CEIP SANTA BÀRBARA, estem en carnestoltes, amb el currículum a les classes i rodant. A més a més, ens envaeix La Mice amb tot el bon rotllo que aporta. 
Amb 5é C i la seua tutora Verónica Folch, Òscar com a Srip ens ajuda a segmentar la toma amb claqueta, comença el rodatge del Spot Mice Benifaió.

     Com els bons mestres, l'entorn de La Mice ens inspira. I es així com en mig d'aquesta activitat que suposa un dia normal a l'escola, rodem el Spot Mice-Benifaió per promoure l'alfabetització audiovisual. I no sols a la nostra escola.

Amb Anna Luci i la Macota Mice d'enguany, Tere, Rosalina i Wilfrid d'Alucinemalcole al CEIP TRULLÀS.


      Amb el IES Enric Soler i Godes, el CEIP Trullàs, així com el despatx de l'Alcaldia i alguns comerços de la localitat hi han col·laborat aportant la seua imatge e il·lusió. 

      Així funcionen molt bé les coses, en equip. Mentre la setmana La Mice, segueix amb les activitats a València i a les seues seus. 

      Nosaltres a Benifaió comencem les projeccions el dilluns 19 fins al 21 dimecres, amb sessions per primària, secundària e infantil. Una novetat de LA MICE 2018 l'alumnat d'infantil podrà gaudir a les projeccions de cinema per a ells. 

     També aquesta setmana hem fet entrega del Llorer Mice, i Diploma Sambori com a participants d'aquesta VI Mice 2018.




Maria ara cursa primària al CEIP TRULLÀS, també ha participat al Spot. Gràcies Maria.

Amb Marta Ortíz a l'alcaldia i Alucinemalcole.

Vicent i la seua empresa sempre ens ajuda, no podia faltar.
Amb l'alumnat del CEIP TRULLÀS al rodatge del Spot Mice Benifaió.

Amín i Reda amb Tere i Wilfrid, són els periodistes.


Adriana Aparici i Alucinemalcole entreguen Llorers Mice i particpació Sambori a la Mice 2018. Amb 1er Primària i les seus tutores Mercé Escrivà i Mari Mateu. Booktràiler TESTIME QUASI SEMPRE.

Amb 6é A i B, Adriana Aparici, Alucinemalcole i les tutores Rosalina Benavent i Teresa Miñana amb el Booktràiler Llampuga Llampega.

Adriana Aparici, Alucinemalcole i Sandra Larrañaga amb 2n A. Amb la pel·lícula EL LLIBRE DE LA MOLTA POR.
Antics alumnes del Ceip Santa Bàrbara al IES Enric Soler i Godes a Benifaió, amb Jesús i Alucinemalcole.

Comentaris

Entrades populars