PRIMERES JORNADES AUDIOVISUALS A LA RIBERA

    Rosalina Benavent, Teresa Fuertes i Wilfrid Pelló, som alucinemalcole. Treballem al Ceip Santa Bàrbara a Benifaió (València)

    Hem conegut a molts companys i companyes que utilitzen l'audiovisual com a ferramenta de treball, hem participat en molts festivals de cinema, però sobretot amb LA MICE ens sentim com a casa i és un dels pilars on ens recolzem per millorar la nostra tasca de formació. Ara volem fer una gran família ací a la Ribera. I és per això que volem convidar-vos a aquesta jornada formativa i pràctica sobre l'audiovisual a l'escola.

     Així que bojos per innovar, si l'any passat vam portar LA MICE a Benifaió, aquest any amb l'Ajuntament de Guadassuar. Concretament amb la seua regidora d'Educació Rosa Almela i el seu alcalde Salvador Montañana hem organitzat les Primeres Jornades Audiovisuals a la Ribera, serà a l'Auditori de Guadassuar.
     Organitzades a quatre bandes entre Alucinemalcole del Ceip Santa Bàrbara a Benifaió, el Cefire de Xàtiva, Escola Valenciana i l'Ajuntament de Guadassuar.

    Entre Escola Valenciana mitjançant el seu projecte PUNT DE TROBADA i Alucinemalcole que ja tenia idea de muntar alguna jornada formativa a la Ribera, van trobar dreceres pedagògiques en comú i així la Jornada ja és una realitat.

     A més a més, per a nosaltres aquesta Jornada és molt especial, ja que compta amb personalitats importants dins del món audiovisual a València.  
 
    Josep Arbiol director de LA MICE, que ens presentarà la Mice 2018 i Raquel Zapater, assessora i coordinadora de la didàctica a L'Institut Valencià de Cultura-IVAC amb la ponència: "Família i escola davant el repte de mirar"

    Podràs gaudir també dels tallers pràctics de la mà de NAUTILUS AUDIOVISUALS, empresa de formació en llenguatge audiovisual. Nautilus és una empresa de formació en llenguatge audiovisual Valenciana, que ofereix activitats didàctiques per a Centres Educatius, Museus i institucions interessades en la Cultura Audiovisual. L'INSTITUT VALENCIÀ DE CULTURA-IVAC, LUMINÀRIA i ALUCINEMALCOLE també oferiran el seu taller pràctic.

    Has fet cinema a l'escola?, vols saber-ne del tema? No ho dubtes. Serem una gran família. Els tallers pràctics et serviran per a la teua pràctica docent Raquel Zapater que et contagiarà d'aquest món audiovisual i Josep Arbiol et presentarà la plataforma on poder exposar el teu treball audiovisual.
 


 

Comentaris

Entrades populars