L'oruga Garuga i les formes geomètriques bàsiques.


     Un dels nostres objectius alucinemalcole a banda de seguir amb la formació, és aportar dreceres audiovisuals al nostre centre, perquè els nostres companys i companyes puguen assaborir com és d'interessant aquest món audiovisual.

   Hem encetat la formació impartida per nosaltres, adaptant els recursos i el contingut al nostre centre. Ja us parlàrem al blog d'aquesta formació, ara es hora de mostrar els resultats.


Fotograma del stop motion L'eruga Garuga i les formes geomètriques bàsiques. De Marta Pizana.

    Tere Fuertes, Rosalina Benavent i Wilfrid Pelló han impartit el curs "L'audiovisual a l'aula d'infantil i primària. Stop Motion" amb la ajuda del millor cineasta d'animació al nostres país PABLO LLORENS i ací en teniu un exemple.

    Ens agrada molt aquest xicotet vídeo, és un recurs preciós per compartir amb l'alumnat al ficar-se a treballar les formes geomètriques i a més a més fixeu-vos com Marta ha utilitzat en el seu primer film moltes tècniques senzilles però que donen un resultat fabulós. Són els petits detalls. Per exemple com l'oruga dorm i es desperta per buscar les seues ulleres. Detalls que fan que aquest xicotet film ens agrade moltíssim. Segur que als més menuts també. Gràcies Marta. A seguir amb l'audiovisual.

Gràcies especials a Blanca, Isabel, Jaume A i a Óscar de la classe de Victoria Pla ( 5 anys)  per possar veu a aquesta història tan didàctica. 
Paseu i mireu:


Comentaris

Entrades populars