Passa al contingut principal

2a edició: espais per a l’educació



        Enguany s'ha dedicat  la segona edició de la jornada Curt Creixent als usos i possibilitats educatives dels curts. Pensant que són un format audiovisual ideal per a l’ensenyament del cinema i d’altres continguts: la seua durada permet tenir més temps de debat en una sessió; a més, hi ha una gran quantitat i varietat de curts que es produeixen cada any (només cal saber com trobar-los).
         Són molts els mestres i educadors que utilitzen els curts a classe i també els festivals i espais culturals que els programen en activitats formatives. Per això en Curt Creixent han volgut  compartir les experiències de docents i professionals del cinema, intercanviar recursos i crear sinergies per a promoure la innovació educativa a la Comunitat. I també fer valer el nostre sector audiovisual, que té un enorme potencial creatiu i de difusió a través dels curts.
        De matí, celebràren la trobada de debats amb educadors, festivals, programadors i gestors culturals. De vesprada es van fer dues sessions obertes al públic per a conéixer de primera mà experiències didàctiques amb curts. Primerament, els educadors presentàren els seus projectes i, després, els festivals de cinema mostràren alguns dels curts amb possibilitats didàctiques més destacades. 

Ací tenim la foto d'equip de la 2a edició de Curt creixent,  ahir al MuVIM. Ha estat un plaer compartir la jornada amb els participants, docents i professionals de l'audiovisual, que aportaren les seues valuoses experiències. Moltes gràcies i seguim en contacte, fins a la pròxima!






Comentaris

Entrades populars