HEM ESTRENAT, JA SOM MÉS ENCARA, UN EQUIP!






VORE: VULL FER CINEMA la pel·lícula


Ja hem estrenat el nostre VULL FER CINEMA, ja ens hem donat conter de què millorarem, ja sabem quin és el millor somriure d'un alumne, ja sabem qui som, qui són, i on podem arribar si treballem en equip.

Ja es pot veure com de bé s'està la nostra escola Santa Bàrbara, i com treballem altres competències bàsiques. Ja sabem que fer cinema està ple de connotacions positives, ja sabem la potencialitat motivadora que amaga aquest recurs audiovisual, ja sabem què és una ferramenta educadora de primera magnitud. Ja sabem que el cinema i altres mitjans de comunicació necessiten educació perquè són llenguatge i, per tant, necessitem comprendre els valors i contravalors que arrosseguen. Ja sabem que hem iniciat un camí per saber analitzar el món contemporani en el qual vivim.

Ja podeu veure VULL FER CINEMA, més de 60 hores de rodatge, més de 10 nits de treball, més de 20 reunions no reglades per arribar a rodar 14 minuts. I jo que pensava que rodar era molt fàcil, però no. Això si, el color, els nervis, l'emoció de l'estrena em fa exclamar: Vull fer cinema!


Comentaris

Entrades populars